Categories:

Morda obstaja posebna priložnost za vrednost zaključne linije v dobrih parih igrah, ki vodijo do začetnega udarca. Spodaj raziskujem najnovejšo možnost za 7. dan iz športne stavnice Caesars in ponujam nekaj najboljših stav, ki želijo biti na vašem radarju. Da vam pomagam pri povzetku 7. dneva, imam povprečno tekmo torkovih nočnih dejavnosti, ki vključuje Holds, vi pa Patriote v Foxboroju.

  • Sveži kiti so se na koncu zatekli prvič v odličnem porazu proti Redskinsom.
  • Zaradi tega je več ljudi v dobrih vrstah, ki ustvarjajo učinek v celotnem četrtkovem večernem dvoboju.
  • Novo, o čemer se govori, uživajte v postavi tega tedna, preizkusite vabljiv ponedeljkov večerni nogometni spopad med vašimi Baltimore Ravens in morda San francisco bay area 49ers.

Vendar pa imajo najnovejši Broncos preostalih pol ducata iger v teh desetih točkah, zato tudi, ko so bili pozabljeni, so vendarle začeli intimno. To vključuje izgubo, ki so 888sport bonus koda jo sveži Broncosi utrpeli po prejšnji sezoni. Tukaj so navedene nove možnosti za NFL za 13 mesecev in razmiki točk, valutne konture kot tudi presežki pod vsotami za vsako igro, ki temeljijo na FanDuel Sportsbook. Nastavitve bodo vedno stalne s slabim znakom zunaj njegovega razpona dajanja ali valute, ko ste slabši, zagotavlja samozavesten pregled pred njihovim. Če ekipa poskusi -šest,5, je favorit in bi morala zmagati z vsaj sedmimi točkami, da bi ubranila novo priložnost.

888sport bonus koda: Seahawks v primerjavi s Chargerji na splošno dosega visoko

Oglejte si priložnost za vsako video igro Month 4, zahvaljujoč BetMGM, ki ji tesno sledijo najboljše stave PFF Greenline in PFF staff. • Novi registrirani uporabniki, ki v BetMGM izberejo deset $ ali morda več, lahko prejmejo brezplačno letno registracijo na PFF+— kar je vredno 79,99 $. Popolnoma novi dolgovi so tudi dobra ekipa, tako da lahko izginete kar tukaj glede na prihodnji načrt.

Okolju prijazni Bay Packers med Denver Broncos Chance And Lines

Kadarkoli sestavljalec kvot na športnih dogodkih določi favoriti in moštva, ki so slabša, katera invalidnost med njimi prinese dobro razliko. Popolnoma nova stava bo imela le nekaj negativnih učinkov, prav tako pa je športna stavnica nastavila nove parametre, da bodo vaše igre dobile stave.Način razmišljanja o možnosti iger NFL je, da si zapomnite, da so stvari odštete od priljubljenih in boste dodani svojemu rezultatu slabšega.

888sport bonus koda

Njihova 35,3-odstotna stopnja uspešnosti podajanja je pravzaprav najnižja stopnja uspešnih branilcev v ligi. Novi Las Vegas Raiders so favoriti v igri Few days 7, zato se pričakuje, da bodo svoj zmagovalni niz podaljšali na tri tekme in napredovali na 4-3 v sezoni. To je res velika cestna tekma za vaše poveljnike, ki je v 6. mesecu pobrala zaslužek med Falconsi. Washington je postal 3-korak 3 in si ne more privoščiti še veliko več izgub v zelo zgodnji sezoni, ko želijo obdržati stopnjo znotraj popolnoma nov NFC East — kot tudi nor pogovor o kartah. Najnovejši Vikingi so imeli zelo pričakovano ulično zmago proti najnovejšim Carriesom, čeprav so morali igrati v nasprotju z Justinom Jeffersonom, ki je kljub temu odsoten naslednjih nekaj tednov.

In če bom imel priložnost zavzeti Detroit, kjer morajo na splošno le zmagati, če sicer ostanejo na enem mestu, jih bom lahko dosegel. Z drugimi besedami, bistvena razlika med odličnim tednom in vašim morda povprečnim – sicer povprečnim do in lahko slabim do – oba sta majhna. Ne glede na to, kako odličen ste ali če imate napake, boste postali verjetno najboljši med najboljšimi, za kar potrebujete majhno priložnost. Različni drugi potencialni Super Bowl pregledi čakajo na SNF, od morda najnovejših do nekaj najboljših organizacij v NFL. Najnovejša zmagovalna poteza Seahawksa v treh video igrah, poskusite klikniti v Cincinnatiju za konec tedna.

Nikoli niti ne poglejte dejstev obeh ekip, saj to ne bo ustvarilo nič bolj očitnega. Matthew Stafford in Aaron Donald sta lahko dva najboljša igralca na obeh straneh vaše žoge v vseh video igricah – morda odpuščam T.J. Z vidika igranja bi raje, da bi Tyrod Taylor začel tako video igro, saj je z mojo osebno glavo on ali ona boljši podajalec kot Daniel Jones — natančneje majhen Jones. Vendar pa mi ne prinese veliko izboljšav. Ne, popolnoma novi Giants ne “najdejo” ene stvari v nedeljo zvečer in vi boste. Jaz bi jih na neki točki večino dni uničil.

Tags:

Comments are closed