Categories:

Kurumsal İnternet Genel Bilgilendirmeler

Eğer ‘Türk Telekom Tek Şifre’ hesabınız varsa, bu hesabı kullanarak da giriş yapabilirsiniz. Katılımcı yarışmaya katılmakla, hediyelerin ulaştırılması için gerekli olan isim, soy isim, telefon numarası, adres ve benzeri kişisel bilgilerinin; Türk Telekomünikasyon A.Ş. Tarafından bu amaçla sınırlı olmak üzere işlenmesine izin vermiş sayılacak. İkramiye kazanan katılımcıların 15 gün içinde bilgilerini paylaşmaları gerekmektedir. Kampanyaya Muud Müzik (instagram.com/muudmuzik) internet sitesinden yapılan katılımlar ücretsizdir. Size göndermeye çalıştığımız aktivasyon e-postası, e-postanızdaki bir spam veya toplu posta filtresine takılmış olabilir. E-postayı bu klasörlerde bulamıyorsanız, Türk Telekom-kullanici-hesabi@Türk Telekombilgilendirme.com.tr adresini adres defterinize veya filtrenizin izin verilenler listesine ekleyiniz.

Genel Ahlak kurallarına aykırı paylaşımlar yarışmaya dâhil edilmeyecektir. Katılımcıların instagram hesabının gizli hesap olmaması gerekmektedir. İletişim dünyasında ise bu durum veri transfer hızı/kapasitesi ölçülürken “birim zamanda geçirilen bit (Byte değil) sayısı” esas alınır. Ev içi kullanımlarda kablo uzunluğu belirgin bir etki yaratmayacaktır. Uygulamayı Apple Store’dan ücretsiz indirebilir ve işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. ADSL hizmeti ile beraber sadece bir adet statik IP adresi alınabilir. Şifrenizi unuttuysanız veya değiştirmek istiyorsanız Türk Telekom Tek Şifre sayfasından gerekli işlemleri yapabilirsiniz. ADSL, İnternet kullanıcılarına sürekli bağlantı olanağı sağlar.

Ultranet paketleri ADSL ve VDSL teknolojisini kullanan 16 Mbps’e kadar hızlı ve kesintisiz internet sunan internet erişim paketleridir. Seçilen güvenlik profili doğrultusunda filtrelenmesi gereken bir web sitesine erişilmek istendiğinde, Güvenli İnternet Hizmeti, özelleştirilmiş bir engelleme sayfası ile kullanıcıyı bilgilendirecektir. Bu ihtiyaç Türkiye’deki internetin güvenli kullanımına yönelik şikayet ve talepler doğrultusunda şekillenmiştir. Hat dondurma işlemi yapmış abonelerin hem indirimleri hem taahhüt süreleri, abonenin hattını dondurduğu süre kadar ötelenir. Kullanılmayan süre ilk hat dondurma tarihinden itinaren 1 yıl içinde kullanılabilir. Hattın açılma zamanı ise 180 günlük süreyi aşmayacak şekilde abonelerimiz tarafından belirlenir. Aylık sabit ücretler, ilgili fatura döneminde düzenli olarak faturanıza yansıyacak ürün, hizmet veya servis ücretlerinin toplamıdır. GUNCEL boşluk fatura hesap numarası yazıp 6606’ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan güncel fatura tutarınızı öğrenebilirsiniz.

İşyerim Çağrı Merkezi kanalımızdan, konusunda uzman müşteri temsilcilerimiz ile sizlere 7/24 hizmet sunuyor ve destek oluyoruz. TTNET Hesap Numaranız ya da internetinizin bağlı olduğu telefon numarası ile borcunuzu ödeyebilirsiniz. Evinizden çıkmadan, birçok farklı kanal ile ödemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Abonelik iptali işlemini yalnızca aboneliğin yasal sahibi veya yasal sahibin vekaletname ile yetkilendirdiği kişiler gerçekleştirebilir. İkramiyeye konu olan eşya ve /veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir. Bir kurum, kuruluş, topluluk ya da internet sitesi adına/adıyla kampanyaya katılan kullanıcılar ödül kazanamaz ve kesinlikle hak iddia edemezler. Muud Mobil​ uygulaması, zengin Muud arşivinin mobil cihazlardan dinlenebilmesini sağlayan, siz bilgisayar başında değilken bile Muud şarkı listelerinize ulaşmanızı sağlayan bir uygulamadır. ADSL modemin Wide Area ile görüşmesi ATM protokolü ile olmaktadır. Türk Telekom İnternet bağlantınızdaki fiziksel hat kaynaklı olmayan sorunlarınızı Türk Telekom’e bildirmek için tıklayın.

Yalın İnternet aboneliğinde sabit telefon olmadığı için böyle bir zorunluluk yoktur. Aktivasyon işlemi için e-posta adresime aktivasyon linki ulaşmadı. Kendinize yeni bir aktivasyon e-postası gönderilmesini sağlamak için; lütfen tıklayın. Buraya, kayıt yaptırırken kulladığınız, aynı zamanda TekŞifre Kullanıcı Adınız olan, e-posta adresini girerek, e-posta adresinize yeni bir aktivasyon e-postası gönderebilirsiniz. Müşteri Hizmetleri’ni aramamanız durumunda, aynı ADSL Kullanıcı Adı ve Şifrenizle yeni hesap oluşturabilmeniz için, 24 saat beklemeniz gerekmektedir. Hat dondurma dönemi içinde, kullanılmayan zamanlar için internet erişim ücreti bir sonraki faturada iade edilir. Örneğin, kampanyası 20 Haziran 2020’de bitecek bir abonenin, 60 gün hat dondurma işlemi yapmış olması halinde, kampanya taahhüt tamamlanma zamanı 19 Ağustos olarak değişir. Hat dondurma hizmetinde 180 günü aşmayacak şekilde 2 parça halinde faydalanılabilir.

Türk Telekom Kota Sorgulama uygulaması ile kota kullanımınızı sorgulayabilir, bu ay kaç GB daha kullanım hakkınız olduğunu görüntüleyebilirsiniz. Hizmet Sağlayıcısı linklerine tıkladığınızda aşağıdaki gibi bir “Dosya Yükleme” penceresi açılacaktır. Açılan pencerede “Kaydet ” butonunu tıklayarak ilgili dosyaların kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. ADSL İLK YARDIM videoları ile desteğe ihtiyaç duyduğunuz konularda yaşadığınız sorunu ekran görüntüleri, animasyonlar ve sesli anlatım eşliğinde nasıl çözeceğinizi adım adım izleyerek sorununuzu kendiniz giderebilirsiniz. ADSL İLK YARDIM TTNET müşterileri için hazırlanmış tamamen ücretsiz bir uygulamadır. Yer ve mekan değişikliklerinde duraklamalar ya da bağlantıda kopmalar olabilir. İnternet bağlantınız olduğundan emin olduktan sonra tekrar şarkı dinlemeye başlayabilirsiniz. Katılımcılar sadece kendileri adına yarışmaya katılabilirler, başkası adına katılım yapılamaz. İletişim hızı arttıkça header’lar için harcanan kayıp da artar. Bir Ethernet paketinin en fazla 1518 byte olduğunu düşünürsek, bu paketin 66 byte’ı header’lar için kullanılmaktadır. Aktivasyon kodunu girdiğiniz GSM Numarasına ulaşmadı ise, tekrar gönder butonuna tıklayarak yeni kod isteyiniz.

  • Bilgilendirmeleri şirket yetkiliniz veya isterseniz şirket yetkilinizin belirleyeceği şirket hatları da alabilmektedir.
  • BTK bünyesinde Pedagoji, sosyoloji ve psikoloji alanlarında uzman akademisyenlerin bulunduğu bir komisyon tarafından belirlenen kriterlere uygun kategorilerdeki sitelere erişilebilir.
  • Cep telefonunuz ile bulunduğunuz her noktadan TTNET ile ilgili işlemlerinizi gerçekleştirebilmek için TekŞifre oluşturmanız gerekmektedir.

ADSL İLK YARDIM videolarını bilgisayarınızda bulundurmazsanız internet bağlantısı sağlayamadığınız durumlarda izleyemezsiniz. Bu sebeple, internet bağlantısı kuramadığınız ve ihtiyaç duyduğunuz her an izleyebilmeniz için bu videoları bilgisayarınıza indirmenizi önemle tavsiye ederiz. ADSL İLK YARDIM videolarını bir defa indirdikten sonra ihtiyaç duyduğunuz her an elinizin altında bulunacak bulunan görsel çözüm kütüphanesi olacak. Muud Mobil uygulamasını indirmek ve uygulamaya üye olmak ücretsizdir. GSM operatörünüz üzerinden bağlanıyorsanız data tarifesi üzerinden ücretlenirsiniz. Muud Mobil uygulaması belirli bir data / internet kullanımına ihtiyaç duyduğundan avantajlı bir data / internet tarifesine geçmenizi veya Türk Telekom WiFi noktalarından ücretsiz olarak bağlanarak uygulamayı kullanmanızı öneririz. Durumlardan kaynaklanabilecek sorunlardan ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul edilmeyecektir. Her bir ADSL Kullanıcı Bilgimle ayrı ayrı Türk Telekom TekŞifre hesabı açabilir miyim? Birden fazla ADSL hattı olan kullanıcılarımız, her hat için ayrı bir e-posta adresiyle TekŞifre hesabı oluşturabilirler.

Hat dondurulduğunda, aylık internet erişim ücreti faturalandırılmaz. Bunun dışında yer alan taksitler veya kullanılan Katma Değerli Servis ücretleri Türk Telekom faturasında yer alır. Hat dondurma sürecindeki bir müşteri borçtan kısıtlamaya girerse borcunu ödedikten sonra hat açılmaz, hat dondurma devam eder. Üyelik işlemini tamamlayıp, ‘Kaydet’ butonuna tıkladığınızda, cep telefonunuza aktivasyon kodu gönderilecektir. Aktivasyon işlemini tamamlamak için gelen kodu bir sonraki ekrandaki aktivasyon kodu alanına giriniz. Aktivasyon kodunu eksiksiz ve doğru girdiyseniz Tek Şifreniz ve Tek Şifre kullanıcı isminiz ile giriş yapabilirsiniz.

Muud uygulaması veya üzerinden üye kaydı oluşturup, üye girişi yapabilirsiniz. Muud’a girerken kullandığınız kullanıcı adı ve şifreniz ile uygulamaya giriş yapabilirsiniz. Şifreniz, TekŞifre üyelik işlemlerinde girmiş olduğunuz şifredir. ‘Türk Telekom TekŞifre’ Kullanıcı Adı ve Şifrenizle giriş yaptıktan sonra; ‘Üyelik Bilgilerim’ sayfasında ‘Şifre Değiştir’e tıklayınız. Açılan sayfada mevcut Şifrenizi ve yeni Şifrenizi girerek, Şifrenizi değiştirebilirsiniz. İnternet hızınızı yükseltmek için Türk Telekom’in diğer ADSL paketlerine geçiş yapabilirsiniz. Türk Telekom ADSL Paketleri hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayın. Uygulamaya Iphone cihazınıa indirdiğiniz Online İşlemler aplikasyonundan veya wap aracılığı ile giriş için Türk Telekom Tek Şifre’de kullandığınız kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Evet, 3 Ocak 2024 tarihi itibariyle isteğe bağlı devir işlemlerinden işlem başına vergiler dahil 209 ​TL ücret alınmaktadır. Bu ücret, internet hattını devir alan abonenin devir işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk faturasına yansıtılacaktır. Aylık kotanın kullanılan kısmı, www.Türk Telekom.com.tr’de “Kota Sorgulama” alanından, kullanıcı ismi ve şifre ile giriş yapılarak takip edilebilmektedir. Ancak bağlantı hızı, birden fazla bilgisayar bağlanması durumunda düşebilir.

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.